Pieczony filet z indyka. Domowa wędlinka do chleba.

Pieczony filet z indyka. Domowa wędlinka do chleba.

Przepis:

1 łyżeczka papryki słodkiej
½ łyżeczki pieprzu
1 łyżeczka soli
1 łyżeczka ziół prowansalskich
3 ząbki czosnku
3 łyżki oleju


Wymieszać wszystkie składniki, natrzeć mięso i zawinąć w folię, włożyć do lodówki na kilkanaście godzin. Piec w temperaturze 180 stopni około 1 godziny.

jola09

jola09 2015-01-16

PYSZNIE WYGLĄDA OLEŃKO

jmania

jmania 2015-01-16

Jak ja lubię takie pieczone

anad60

anad60 2015-01-16

No Olu....chyba się wproszę na to pyszne !!!
Smacznego życzę :))

niusia1

niusia1 2015-01-16

piękne i świeżutkie do chlebka będzie:)))

anet36

anet36 2015-01-16

Apetyczny......nawet bardzo.......
Pozdrawiam :)

choco13

choco13 2015-01-16

Super, takie proste a ile radosci:-)

babcia1

babcia1 2015-01-17

Piękny i apetyczny kawał super wędlnki

elba50

elba50 2015-01-17

Smakowity kąsek. :)

isia222

isia222 2015-01-17

pycha

ssstu6

ssstu6 2015-01-17

...mmm, pychotka : )))
"na wyspie", indycze mieso równie popularne jak kurze a i ceny porównywalne...
ciepełka na wieczór : ))))

ewaiza

ewaiza 2015-01-17

taki filecik lubie

evita

evita 2015-01-17

Na pewno pyszny...

dodaj komentarz

kolejne >