Przepis:
1 szklanka cukru pudru
2 szklanki mąki
0,5 szklanki oleju
1 szklanka ajerkoniaku
4 jajka
2 łyżeczki proszku do pieczenia
Szczypta soli
Olejek cytrynowy
Cukier waniliowy
Jajka ubić z cukrem , a następnie dodać pozostałe składniki i wymieszać mikserem.
Piec w temperaturze 170 stopni około godziny.
Na wierzch polać polewą czekoladową.
adam24l 2017-04-17
Smacznego
Miłego świątecznego poniedziałku.Zapraszam do głosowania na top10 nowości i Propozycje.
niusia1 2017-04-17
wiem,że jest pyszna i bardzo ładnie ja ozdobiłaś;
ssstu6 2017-04-17
alez swieżutko wyglada !!! : ) a jak tam "dyngusik", zostałas solidnie zmoczona !?? ; )))
ninka54 2017-04-17
Baba w tej postaci też fajna.