Pigwa z miodem.

Pigwa z miodem.

Wspaniała na zimę do herbatki.

Pigwę kroję w cienkie plasterki. Układam w słoiku warstwami. Każdą warstwę przekładam miodem (u mnie lipowy). Następnie słoik wkładam do garnka z wodą i gotuję około 15 minut.

elle54

elle54 2018-11-25

Pigwa zalana wodą z miodem, czy prócz tego coś jeszcze w zalewie ?

anulkaz

anulkaz 2018-11-25

świetne do herbaty:)

doro43

doro43 2018-11-25

To prawda jest świetna i zdrowa :)

krychan

krychan 2018-11-25

Jak ja robisz Olu ?

elle54

elle54 2018-11-26

Dziękuję za dodanie przepisu.

adam24l

adam24l 2018-11-26

Smacznego
Miłego poniedziałku. Zapraszam do głosowania na top10 i Propozycje.

adam24l

adam24l 2018-11-27

Miłego wtorku i środy.

jokam

jokam 2018-11-28

fajne to...!!

lila08

lila08 2018-11-29

miodu nie powinno gotować się ,wszystkie wartości giną ....

adam24l

adam24l 2018-11-30

Miłego weekendu.

krychan

krychan 2018-12-02

Dziekuje Olu:))

ewci1

ewci1 2018-12-04

Uwielbiam pigwe do herbatki i nie tylko...tez czesto robie w sloiczki ,ale nie gotuje poprostu kroje w kostke zasypuje cukrem ugniatam w sloiku i trzymam kilka miesiecy w lodowce,to moj wyprobowany sposob i nigdy mi sie nie popsula...

dodaj komentarz

kolejne >