Pasztet z różnych mięs: kaczka, wołowina, karkówka, no i ......

Pasztet z różnych mięs: kaczka, wołowina, karkówka, no i ......

.......oczywiście wątróbka drobiowa.

Część upieczona, a część "na surowo" zamrożona. Jak będzie potrzeba, to na 24 godziny przed pieczeniem wyjmuję z zamrażalnika i dopiero piekę.
Jest tak samo pyszny, jak ten przed chwilą upieczony;)
Polecam ten sposób.

hania19

hania19 2019-10-10

Jestem po kolacji ale pasztetu bym zjadła plaster

niusia1

niusia1 2019-10-10

to dopiero jest pyszny pasztecik;)

anad60

anad60 2019-10-10

ale smakołyki u Oli......apetycznie wyglądają !
super pomysł z tym zamrożeniem,my mrozimy upieczone ale takie
to chyba jeszcze lepsze....mniam a ja się dalej diety trzymam
a tu tyle dobrego żarełka...
Pozdrawiamy :)

ewci1

ewci1 2019-10-10

Bardzo apetyczny pasztet,taki z roznych mies najsmaczniejszy i fajny pomysl z tym zamrozeniem...smacznego:)

ewaiza

ewaiza 2019-10-10

Super wyglagaja pasztety , robie wedlug Twojego sposobu mroze tez surowy pasztet

ssstu6

ssstu6 2019-10-11

...sobie wyobrażam TEN smak !!! : )

krysty9

krysty9 2019-10-11

ale mi sie teraz zachciało pasztetu, o mamuniu

kimeraj

kimeraj 2019-10-18

Wynalazca zamrażarki powinien dostać Nobla :))))

dodaj komentarz

kolejne >