Domowy pasztet z różnych mięs. Dzisiejsza produkcja;)

Domowy pasztet z różnych mięs. Dzisiejsza produkcja;)

Pasztet z kaczki, wołowiny, indyka, kurczaka i perliczki. Obowiązkowo z dodatkiem wątróbki.
Surowe pasztety zamrażam. Kiedy mam ochotę na świeży pasztecik, to wieczorem wyciągam jeden z zamrażalnika, dobrze go rozmrażam, a następnie dopiero piekę.
Pasztecik jest przepyszny. Część zrobiłam z suszonymi śliwkami;)

hania19

hania19 2023-07-26

Ale rarytasy

jasminx

jasminx 2023-07-26

Taki swojski najlepszy...do tego małosolny ogórek, pyszotka.

ssstu6

ssstu6 2023-07-27

heee, pamietam że potrafisz "robić wyroby" ; )
juz parokrotnie je pokazywałaś ; ))
i...zawsze robisz mi smaka ; )))
nocki dobrej !!! : )

opali

opali 2023-07-27

fajny patent :)

dodaj komentarz

kolejne >