PANIEROWANY KOTLET SCHABOWY***

PANIEROWANY KOTLET SCHABOWY***

4 kotlety schabowe, 4 łyżki śmietany,2 jajka,bułka tarta,mąka,olej,sól,pieprz,przyprawa do mięsa wieprzowego.Jajko utrzeć ze śmietaną.Bułkę wymieszać z solą i pieprzem.Kotlety rozbić,natrzeć przyprawami,następnie panierować w mące,jajku i bułce.Smażyć na oleju.

halinag

halinag 2016-10-05

wygladają przepysznie:))

hania19

hania19 2016-10-05

Takie miałam dzisiaj na obiadek - Pozdrawiam z deszczowej Bydgoszczy

slawa1

slawa1 2016-10-05

Pysznie wyglądają,dla mnie dodatek śmietany to nowość,spróbuję.
Pozdrawiam.

astra40

astra40 2016-10-06

pysznie:)

dodaj komentarz

kolejne >