Ciasto:4 szkl. mąki,1,5 kostki margaryny,3/4 szkl. cukru,5 żółtek,3 łyżki kakao,2 łyżeczki proszku do pieczenia,3 łyżki śmietany.Zagnieść ciasto i podzielić na dwie części(większą i mniejszą)Mniejszą włożyć do zamrażarki a większą wyłożyć na blaszkę(25x35 cm) wyłożonej papierem.Podpiec 15 min w 180 st.
Masa:5 białek,3/4 szkl. cukru,2 op. budyniu śmietankowego,1 szkl.wiórek kokosowych, 3 op. śmietany 18%(około 900 ml)Białka ubić na sztywną pianę pod koniec ubijania dodać cukier cały czas miksując.Następnie dodać budyn, wiórki oraz śmietanę i delikatnie wymieszać i wylać na podpieczony spód.Na masie rozłożyć maliny lekko wpychając,mogą być mrożone (nie rozmrażać)Wierzch posypuję startym na dużych oczkach tarki ciastem z zamrażarki. Ciasto piekę ok. 1 godzinę w 180 st. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.