luska

luska 2011-07-10

Ciekawa kulinarnie i mniamniuśna jest Twoja galeria.
Pozdrawiam miło:-)

zuza55

zuza55 2011-07-11

Dla mnie brakuje koperku,ale to tylko drobny szczegół:))

bahus

bahus 2011-07-11

Też lubię koperek do rosołu ale do rosołu wołowego (a taki na zdjęciu) lepsza jest pietruszka.

maxmen

maxmen 2011-07-11

Rosół mojej Babuni to był ROSÓŁ... wołowina, kura, perliczka, skrzydło z "czarnej kaczki"... mnóstwo włoszczyzny przypalona cebula i pyrczenie w wielkim garnku na płycie żeliwnej z boku starej węglowej kuchni przez całą noc.
Rosół podany z makaronem własnej roboty i natką pietruszki...:)
To moje smaki dzieciństwa... :)))

duszko

duszko 2011-07-11

Obawiam się, ze przyjazd zająłby Ci dużo czasu, a po daniu pozostałoby tylko wspomnienie;)

aguta11

aguta11 2011-07-14

smaczny rosołek...uwielbiam...

dodaj komentarz

kolejne >