oya04

oya04 2012-01-05

Dolmades ) potrawa z miesa i ryzu ....
Pozdrawiam )))

maxmen

maxmen 2012-01-06

To się nazywa "Koupepia"
Kurcze... robiłem, ale nasze liście są zbyt twarde... może to była zła odmiana winogron. :)
Tu jest fotoforum:
http://www.garnek.pl/forum/koupepia

luna19

luna19 2012-01-06

dolmades :)) nie przepadam jakos... probowalam sie do nich przekonać kilka razy a kazde podejscie bylo podobne :)))
A liście winogron marynowane? w Grecji uzywa sie marynowanych.

bahus

bahus 2012-01-06

Luna....tak to są oryginalne z puszki (greckie). Kupiłem latem w greckim sklepie w Hamburgu. Mi nie smakują.

diablo4

diablo4 2012-01-07

najlepsze są z brukselki hihihihihihi

ismena

ismena 2012-01-08

Jadłam smaczne ....

lajona

lajona 2012-01-15

A skąd bierzesz nadające się do tego liście?

dodaj komentarz

kolejne >