smalec i pasta twarogowa

smalec i pasta twarogowa

wraz z chlebem to doskonała zakąska do wypijanego w dużych ilościach młodego wina

dodane na fotoforum:

petrus

petrus 2009-12-19

Smalec do wina ??? Do piwa to jak najbardziej, ale do wina to w ogóle nie pasuje. Sery lub deska wędlin jest klasycznym dodatkiem do win czerwonych od setek lat.
pozd

isia222

isia222 2009-12-19

te pasty twarowgowe bardzo mi smakuja

dbusa

dbusa 2009-12-19

...no i jeszcze typowo europejski smalec!
typowy Amerykanin zna jedynie biala maz (nie mam "zi")
czasami robimy "smalec" z wedzonego bekonu...
POZDRAWIAM...

henry

henry 2009-12-19

niezla imprezka musiala byc:)

ssstu6

ssstu6 2009-12-19

...ba, ja i bez wina "zaopiekował" bym sie smalczykiem i pastą !! ; ))

kalina3

kalina3 2009-12-19

Ciekawe meni do wina

dejavu1

dejavu1 2009-12-20

co kraj to obyczaj... zawsze kuchnie zaskakiwały
i nieraz emocje duże budziły....

wiki5

wiki5 2009-12-21

Austriacy mają inną tradycję...Widocznie im to smakuje...Co kraj to obyczaj.....

dodaj komentarz

kolejne >