Pora na obiad.

Pora na obiad.

A że truskawki miałam duże ....nie bawiłam się w przekrawanie ... tylko takie pierożyska udziergałam. I też znikały jak kamfora :)

mery50

mery50 2016-06-16

Tereniu zapraszam się na pyszne pierożki.
Smacznego obiadku.
Miłego popołudnia!

tesia32

tesia32 2016-06-16

Tereńko podrzuć ze dwa......

zoltar

zoltar 2016-06-16

Są prześliczne!!!! Jak Ty robisz tę falbankę?

oliwkaa

oliwkaa 2016-06-16

Sliczne ksztalty,,,
re: ten cytrynkowy krem podobno moze lezakowac cala zime ale trzeba by go wtenczas zawekowac...w sumie zrobilam pierwszy raz i szczerze powiedziawszy nie robilabym na zapas bo tak latwo sie go robi iz nie ma potrzeby na zapas ;0)

gwiazd1

gwiazd1 2016-06-16

* To prawdziwe arcydzieło Tereniu :)
piękne i smaczne...Pozdróweczka ślę...

teresa71

teresa71 2016-06-16

choć jednego zjeść.... smak truskawek
Pozdrawiam cię serdecznie

annaai

annaai 2016-06-16

pięknie takie wyglądają:)

ewjo66

ewjo66 2016-06-17

jakie śliczne i zgrabne...:-)
ja robiłam wczoraj z mięsem i każdy inny...:-(

elza100

elza100 2016-06-17

Mniam ,mniam:-)

isia2

isia2 2016-06-17

te krage sliczne

selsun

selsun 2016-06-18

pycha :D

kimeraj

kimeraj 2016-06-20

Cudnie udziergane!!!

pyzulak

pyzulak 2016-06-25

Cudowne pierożkowe kwiatuszki, musiały smakować:)

(komentarze wyłączone)