arlena 2009-11-03
re: skoro nie przepadasz za brukselką specjalnie dla Ciebie, u mnie w galerii, brukselka w cieście - tak żeby się przekonać, że jednak jadalne ;)
algidaa 2009-11-04
pozdrawiamy :)
zafirka 2009-11-06
Tak Beatko na świetlicy wiejkiej około 20 i dorosli jet wpaniała zabawa i atmosfera
zafirka 2009-11-06
Serdecznie pozdrawiam...))))))))
lanovia1 2009-11-06
Białka z 6 jaj ubijasz ręcznie na sztywną pianę z odrobiną soli, jak już są w miarę jednolite ale jeszcze nie sztywne dodajesz po trosze szklankę cukru pudru a na koniec sok z wyciśniętej cytryny jak lubisz mocno cytrynowe, a jak mniej to z połówki. Sztywną pianę przekładasz na blachę i do piekarnika rozgrzanego do 80 - 90 stopni Celsjusza i suszysz od godziny do kilku w zależności od wielkości bezy
justac82 2009-11-15
ładniutko,,, pozdrawiam:)