Kania

Kania

bajka1

bajka1 2009-09-16

sa pyszne usmażone tak, jak kotlety - panierka i na patelnię. Nie ma lepszych grzybów....apetycznie wygląda:)

smyk5

smyk5 2009-09-16

też tak lubie jak bajka opisała, ale sporadycznie to robię:)

alisza

alisza 2009-09-16

tak bajka ma rację zrobiłeś kotlecik:))

elza100

elza100 2009-09-16

Pycha ala schabowy :-)

relaks

relaks 2009-09-16

Ojjjjj!!!!! Tego - na wszelki wypadek bym nie zrywała!!!! Aż taka dobra w ich odróżnianiu od sromotników - nie jestem!!!!
Tych z blaszkami - na wszelki wypadek - unikam!!! Jedyne co biorę z blaszkami - to kurki - te rozpoznaję.

bogra

bogra 2009-09-16

Ale kotlecik!!!! W tym roku nie znalazłam ani jednej!!

stachs7

stachs7 2009-09-18

W cieście naleśnikowym też nie do pogardzenia.

dodaj komentarz

kolejne >