Uwielbiam eksperymentować z kawowymi i herbacianymi naparami. Łamię zasady - sprawdzam .Kocham kawę i lawendę - więc czemu nie ?
Przypominam pomysł na tą kawę tym którzy nie mieli okazji trafić na przepis zanim zaczęłam prowadzić blog . Nie chciała bym by te przepisy gdzieś znikły , a gotując potrawy na które mam już przepisy spisane nie pstrykam zdjęć od nowa ( no chyba , że są bardzo, bardzo słabe ) .
Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni"
https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2012/06/kawa-z-lawendowego-pola.html
dodane na fotoforum:
garruu 2011-02-26
pozdrawiam cieplutko i serdecznie ...:)
yvonne7 2011-02-26
cóż to za miód - lawendowy?
jeszcze się z takim nie spotkałam;
naturalny, czy aromatyzowany sztucznie?
bunia 2011-02-26
yvonne7- naturalny , zbierany przez pszczółki na polach lawendy ( kupuję z serii miody świata - francuski - pachnie i smakuje lawendą )
krynia2 2011-02-26
Kawa napewno pyszna ale składniki do niej u mnie raczej niedostepne......moze poszukam gdzies indziej...pozdrawiam i zycze spokojnego wieczorku......