W sumie pieczenie tak małego kawałka mięsa nie ma specjalnego sensu . Ale ponieważ piekłam faszerowanego kurczaka na następny dzień to obok ułożyłam porcję piersi indyczej w pikantnej marynacie z miodem i tak upiekłam .Proporcje podaję na 1 kg mięsa .
Przepis na bloogu ,, Buniabaje w kuchni "
TU:https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2011/10/miodowa-piers-z-indyka-pieczona-przy.html
dodane na fotoforum:
reni50 2011-10-16
potrafisz smacznie ugotować i pięknie podać, to lubię...
lila08 2011-10-16
ooo...godne wypróbowania ...lubimy indyka,wygląda apetycznie,przepis prosty...pięknie podane:)))
miłego wieczoru;)
krynia2 2011-10-17
To napewno cos co bedzie smakowało rodzince............skorzystam z przepisu.........pozdrawiam.