Eksperymentuję ze smakami marynat do żeberek .Podstawa to olej , miód i ketchup ( takie wstępne BBQ ) - a potem szczypta tego-szczypta tamtego . Piernik ( lub przyprawę do piernika do mięs już używałam )- okazuje się , że z żeberkami też się sprawdza .
Przepis na bloogu ,, Buniabaje w kuchni "
TU:https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2011/11/piernikowe-impresje.html
dodane na fotoforum:
beata1 2011-11-30
Extra fotka:)smaczniutk Buniu
Pozdrawiam środowo i uśmiech na cały dzień zostawiam:)
maxomen 2011-11-30
POZDRAWIAM
UŚMIECH
SERCA
NA
CAŁY
DZIEŃ
ZOSTAwiam...
gotujmy 2011-11-30
Robiłam w tamtym roku sosik piernikowy do karpia i nawet fajnie ze soba pasowało ....
babcia1 2011-12-02
Serdecznie Pozdrawiam i Wspaniałego Weekendu Życzę :-)))