Lubię kompozycje smakowe mięsno- owocowe . Kwaskowata konfitura z czarnej porzeczki doskonale nadaje się do marynowania wieprzowiny.
Przepis na bloogu ,, Buniabaje w kuchni "
TU:https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2012/01/karkowka-malowana-czarna-porzeczka.html
dodane na fotoforum:
maxomen 2012-01-14
`❤SERDECZNIE POZDRAWIAM❤
❤UŚMIECH SERCA ZOSTAWIAM - HENIEK ❤
....WSPANIAŁEGO WIECZORKU...
**** DOBREGO SPANIA*****
^^^^RADOSNEGO WSTAWANIA^^^^
,,,,,,,,SMACZNA FOTECZKA,,,,,,,,
WIESZ BUNIU A JA LUBIE SKÓRKĘ Z CYTRYNY W SYROPIE HI HI HI
kris13 2012-01-14
a ja wolałabym porzeczkę czerwoną albo żurawinę nawet bo w czarnej ten zapach...............
bunia 2012-01-14
kris13 - też kiedyś mnie drażnił - teraz jakoś mi przeszło - a w żurawinie i czerwonej też robię .
baygel1 2012-01-15
I ja również lubię połączenia tego rodzaju. Najbardziej z mięs smakują mi właśnie owoce ,jako dodatki.