Skrzydełka z zupy w pikantnej panierce

Skrzydełka z zupy w pikantnej panierce

Często gotuję delikatne zupy ( np. jarzynową na skrzydełkach ). Ponieważ nie przepadam za wrzucaniem kawałków mięsa obranych ze skrzydełek do zupy , ani obgryzaniu takich ugotowanych wykorzystuję je na 2 sposoby : albo mięso obrane idzie do pierogów , krokietów itp., albo panieruję skrzydełka i smażę robiąc z nich coś a'la kotleciki.

Przepis na blogu ,,Buniabaje w kuchni"

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2012/08/skrzydeka-z-zupy-w-pikantnej-panierce.html

dodane na fotoforum:

krynia2

krynia2 2012-08-14

Świetne.........tanie i szybkie danie..........

anetka

anetka 2012-08-14

pycha

karo66

karo66 2012-08-14

O jaki fantastyczny pomysł na skrzydełka. Mam je bardzo często i już nie wiem co z nich robić. Ta nowa propozycja bardzo nam się wszystkim w domu podoba.Dziękuję.

lisek52

lisek52 2012-08-15

Słoneczka i miłego świętowania życzę:)))

dodaj komentarz

kolejne >