Przyznaję, że pierwszy raz połączyłam składniki bo po prostu zostały z obiadu . Dogotowałam jajka . Pokroiłam- wymieszałam- doprawiłam. I kolacja gotowa . Tak mi się spodobało, że zawsze jak gotuje fasolkę szparagową zastanawiam się czy nie wrzucić do garnka garści więcej i nie zrobić sałatki. Polecam Wszystkim - wystarczy wyrobić sobie odruch i będziemy mieć kolację prawie bez robienia .
Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni"
https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2012/10/saatka-z-fasolki-jajek-i-pyrek.html
dodane na fotoforum:
oliwka 2012-10-10
Wygląda pysznie a sosik jaki do tego najlepszy?
bunia 2012-10-10
Tam w przepisie napisałam - ja zrobiłam prosty : majonez z odrobina oleju , koprem , sola i pieprzem- nie mieszałam tylko polałam zeby nie zrobiła sie mazia.