Bardzo prosta potrawa . W zasadzie jak ktoś potrafi zrobić kopytka to wszelkiego rodzaju knedle duże i małe też zrobi . A gotowanie w folii na parze to już ułatwienie nie do przecenienia . Po prostu łatwizna . A knedle jak zwykle pychotka .
Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni"
https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2012/11/paluchy-z-farszem-grzybowym-na-parze.html
dodane na fotoforum:
izolek 2012-11-28
Cepeliny czy kartacze moja Babcia robiła też z twarogiem
z przysmażoną cebulką, pieprzem i chyba to wszystko ale pewności
nie mam.
Mam tylko pewność, że było bardzo smaczne.
Chcę wypróbować właśnie ten wariant.
Pozdrówki.
mines 2012-11-29
Dzisiaj robiłam,pyszne dziękuje za super przepisy,robię rownież zupę rybna flaczki z pani przepisu,robią furore....pozdrawiam