Odmian zrazów i roladek jest tyle , że tylko wybierać jakie zrobić .Raz w farszu są grzybki - raz korniszon. Można dać mielone mięso - a można warzywa . To jest właśnie cały urok roladek .
Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni"
https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2012/12/schabowe-roladki-aromatyzowane.html
dodane na fotoforum:
adgam9 2012-12-09
Jutro mam w planie robić schaba z przesmażoną kapustą kiszoną :) / też zawijaniec /
christ 2012-12-10
Witam milo i pozdrawiam w nowym dniu tygodnia i zycze duzo zdrowia i slonka
bahus 2012-12-10
Grażuś...nadal podtrzymuję propozycję małżeństwa...Takiej kucharce to oddałbym wszystko ;)
bunia 2012-12-11
Bahus -- z wolności w kuchni nawet dla Ciebie nie zrezygnuję :) Ale taka publiczna deklaracja od Poznaniaka łechce moję dumę. :)
oliwkaa 2012-12-16
mmmm juz czuje ich aromat !!! świetne są !