Prawie de volaille wg Buni

Prawie de volaille wg Buni

Takie małe kombinacje z klasyką . Pierś z kurczaka panierowana i smażona jak zwykłe sznycle dodatkowo nadziana jak de volaille masłem utartym z serem pleśniowym i przyprawami. Uwielbiam to wypływające z rozkrojonego kotleta masło .Tak przygotowana pierś z kurczaka jest bardzo soczysta i smakowita.

Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni"

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2013/01/prawie-de-volaille-wg-buni.html

dodane na fotoforum:

alexxo

alexxo 2013-01-26

Pozdrawiam Cie cieplutko,
życzę milutkiego wieczoru
oraz spokojnej nocy... pycha Buniu,poczęstuję się zgoda???

babcia1

babcia1 2013-01-26

ja może kawałeczek z tym wypływającym nadzieniem a jak pachną do tego pieczarki mniam ..

alik61

alik61 2013-01-26

PYCHA!!!:)))

bunia

bunia 2013-01-26

babcia1- masełko pycha . Następny raz dam ostrzejszy ser ( miałam łagodny pleśniowiec) , albo więcej .

ula95

ula95 2013-01-26

pychota ,miłego wieczoru - serdecznie pozdrawiam.

anetka

anetka 2013-01-26

Przepyszne

b0zenka

b0zenka 2013-01-27

Mniam mniam...

ela05

ela05 2013-01-27

Wygląda wspaniale!
Radosnej niedzieli...Pozdrawiam:)

viki10

viki10 2013-02-06

no to mi Buniu podsunęłaś pomysł na kolejny obiad :)))

agabi

agabi 2013-02-21

Buniu zapraszam na konkurs, którego tematem jest: kurczak w roli głównej. Do wygrania patelnia Tefal Enjoy. zapraszam na bloga po szczegóły.
http://wmojejmalutkiejkuchni.blogspot.co.uk/2013/02/konkurs-zapraszam.html

viki10

viki10 2013-03-04

Buniu , pomysł wypróbowałam - pychotka :)
... a mój mąż zachwycony- uwielbia ten serek :))

dodaj komentarz

kolejne >