Tilapia w czerwonej marynacie

Tilapia w czerwonej marynacie

Bardzo prosty sposób na aromatyczną marynatę do ryby . Jako, że jest pikantne nie trzeba ryby w niej długo trzymać .Wystarczy potem usmażyć rybę na maśle i podać z porcją orzeźwiającej surówki( proponuję sałaty + pomidory). Pół godziny i obiad gotowy. Ten typ marynaty stosuję do ryb o mało intensywnym zapachu i smaku- a taka ryba jest Tilapia.

Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni"

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2013/03/tilapia-w-czerwonej-marynacie.html

dodane na fotoforum:

lisek52

lisek52 2013-03-01

Weekendowe pozdrowionka śle:)))

christ

christ 2013-03-01

Wow pychotka Ja sie pisze na kawaleczek :-)))

mamusia

mamusia 2013-03-01

To musi być pycha!

hbabik

hbabik 2013-03-01

PYCHOTKA...A W TWOIM WYKONANIU TO JUŻ RARYTAS,,,,

babcia1

babcia1 2013-03-02

zjadła bym jakąkolwiek rybkę w jakiejkolwiek postaci ..mniam ..

catrin

catrin 2013-03-02

pyszności:)

pola6

pola6 2013-03-05

Super!

dodaj komentarz

kolejne >