Sosy chili Tao-Tao doskonale sprawdzają się jako przyprawy lub składniki dań. Mam ich całą baterię - i taki z chili z ananasem , z limonką i kolendrą, cytryną, czosnkowy, śliwkowy i kilka innych . Zajmują całą półkę na drzwiach lodówki - zawsze pod ręką . Eksperymentowałam juz chyba ze wszystkimi. Dziś pora na słodko-kwaśny do marynaty którą zaleję Tilapię.
Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni"
https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2013/03/tilapia-w-marynacie-z-sosu-chili.html
dodane na fotoforum:
bunia 2013-03-23
kris13-- jak nie będziesz czytać głupot co o Pandze i Tilapii wypisują - kupisz , dobrze osuszysz po rozmrożen , przyprawisz i ładnie usmażysz to przekonasz się , że jest pyszna .i