Pewnie niektórzy chwycą się za głowę czytając proporcje składników .Zawartość ,, mięsa w mięsie\" jest mała. Od razu wyjaśniam - nie jest to konieczność , a raczej świadomy wybór. Po prostu zdecydowałam, że warto spróbować zrobić kotleciki które będzie można podać z zestawem surówek bez dodatków typu ziemniaki, ryż . Miały być samodzielną potrawą samą w sobie. Z tego też powodu powinny być moim zdaniem dość mocno doprawione bo nie planowałam sosu. Postawiłam na doprawienie zioła.
Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni\"
https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2013/07/kotleciki-po-drobiowe.html
dodane na fotoforum:
mlord 2013-07-06
Królowa Bona sprowadziła do Polski seler, kalafiory i makaroniarzy
lila08 2013-07-07
a te kotleciki ...to nie mogę doczekać się kiedy zrobię ,przepis brzmi zadowalająco...
izolek 2013-07-08
Dla mnie to bardzo wygodna sytuacja kiedy muszę zrobić dużo; robię wcześniej np: mielone z ryżem, pieczarkami i itp. do tego np: kapusta na gorąco i surówki.
No i może jeszcze popitka?
P o l e c a m!