Anyżkowy pilaw ze skrzydełkami

Anyżkowy pilaw ze skrzydełkami

Pilaw to jedno z tych dań które za każdym razem wychodzą mi trochę inaczej. A to dodam odrobinę nowej przyprawy. A to czegoś nie dodam. Zmienia się bulion na którym go robię z mięsnego na warzywny .Pojawiają sie nowe dodatki. Jedno się nie zmienia - zawsze jest pyszny . I co ciekawe nawet zdeklarowani mięsożercy godzą się z tym , ze mięsa w nim jest mało lub wcale :)

Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni,,

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2013/12/anyzkowy-pilaw-ze-skrzydekami.html

dodane na fotoforum:

izolek

izolek 2013-12-03

Nie mogę przekonać się do skrzydełek - nawet grillowanych.
Może kiedyś...

bunia

bunia 2013-12-03

Nie przepadam za skórą z gotowanych ale grilowane i opiekane lubię.

dodaj komentarz

kolejne >