Sami wiecie , że taki zwykły boczuś upieczony w domu jest smaczniejszy od najdroższej kupnej wędliny.
Od dawna mięsa nie tyle piekę co duszę w garnku.
Po pierwsze mięso jest delikatne , rozpływa sie w ustach.
Po drugie mogę zrobić w ten sposób nawet mały kawałek ( w piekarniku raczej pół kg piec nie będę).
I po trzecie Pozostaje mi jeszcze wspaniały sos po takim pieczeniu.
Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni,,
Sami wiecie , że taki zwykły boczuś upieczony w domu jest smaczniejszy od najdroższej kupnej wędliny.
Od dawna mięsa nie tyle piekę co duszę w garnku.
Po pierwsze mięso jest delikatne , rozpływa sie w ustach.
Po drugie mogę zrobić w ten sposób nawet mały kawałek ( w piekarniku raczej pół kg piec nie będę).
I po trzecie Pozostaje mi jeszcze wspaniały sos po takim pieczeniu.
dodane na fotoforum: