Pomysł podpatrzony na puszka.pl
Spodobał mi się pomysł nadania fasolce miętowego smaku , ale wolałam by była z masłem nie z olejem ( a już na pewno nie z oliwą z oliwek której nie znoszę ).
Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni,,
https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2014/07/fasolka-szparagowa-z-mietowym-masem.html
dodane na fotoforum:
wiska 2014-07-20
właśnie mam fasolkę szparagową w ogródku,więc sobie przepis zachowam:)...dzięki i pozdrawiam!
izolek 2014-07-24
Jeżeli chodzi o oliwę z oliwek to mam to samo tylko nie zawsze się przyznaję bo to jest passe.
bunia 2014-07-25
izolek- ja jestem ,, wredna,, - mało mnie interesuje czy coś jest na topie czy nie ( i z kulinariów i inne )-nie jadam oliwy z oliwek, mozzarelli , burgerów w bułce , brokułów - shushi w wersji restauracyjnej. Za to jem móżdżek , koninę, kawior na razowcu , śmierdzące sery pleśniowe , mięsa z owocami , uwielbiam kurczaka z KFC.
izolek 2014-07-26
Mów mi siostro - a może to w Nowym Tomyślu były takie wirusy?
Burger w bułce...po pierwsze jak to jeść? Mięso z owocami to najlepszy wynalazek w kuchni a sery muszą być BAAAAAAAAARDZO śmierdzące!
Miętowe masło już zrobiłam.