Kapuśniak rosołowy z drobiowymi pulpecikami

Kapuśniak rosołowy z drobiowymi pulpecikami

Bardzo lubię zupy tzw. rosołowe czyli gotowane na bulionie lub rosole w przeciwieństwie do ich oryginałów. Tak robię krupnik, jarzynową, kapuśniak z białej kapusty. Tym razem wzbogaciłam go ( kapuśniak) o małe pulpeciki z mielonego drobiowego.

Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni,,

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2015/02/kapusniak-rosoowy-z-drobiowymi.html

dodane na fotoforum:

anulkaz

anulkaz 2015-02-23

Wygląda przepysznie:)

kris13

kris13 2015-02-23

No,,,ciekawy ten kapuśniak ;))

izolek

izolek 2015-02-23

Też gotowanie zup zaczynam od ugotowania rosołu; zjadam porcję ulubionego rosołku a z reszty jest jakaś zupa.
Wygodne bo zostaje zapas rosołu albo zupy i na gorąco zamykam w słoikach.

selsun

selsun 2015-02-23

wyglada pysznie:D
zrobię jutro:D

lucia

lucia 2015-02-23

pozdrawiam .

krystin

krystin 2015-02-23

Smacznego...pozdrawiam :)

wiska

wiska 2015-02-24

"chodzi" też za mną taki kapuśniaczek, dawno nie jadłam... pozdrowienia ślę!

hexunia

hexunia 2015-02-25

Bardzo smaczne zupki....uwielbiam !!!!!!!!!!!!!

dodaj komentarz

kolejne >