Być może opłukane i uduszone z masełkiem, jedzone bardzo powoli, pozwoliłyby zobaczyć te autostrady i mosty, dobrobyt wprost nie do wytrzymania, a może nawet drugą Irlandię, trzecią Japonię... a może nawet gdzieś tam hen! - czwartą
i piątą...
No dobra, nie jadłem. Tak mi się jakoś... :))
bea08 2013-06-05
I bez tych grzybków wyobraźni Ci nie brakuje...:)))
Jajecznica z Tych jaj z Tymi grzybkami...:))))
beea68 2013-06-05
No dobra Bureczku daj te grzyby przetestuje je .... :))))
burek 2013-06-05
beea68 - w żadnym wypadku Beatko! Możesz tylko patrzyć! Jak z garnkowym kontem michrałaś, to już miałem złe wizje... :))
beea68 2013-06-05
:)))))))))))))))))
burek 2013-06-05
Widzisz Bajeczko, ponieważ nie masz kurki, to ja na jajecznicę z samego koguta się nie piszę. Nie żebym nie był tolerancyjny, ale tak jakoś... :)))
bea08 2013-06-05
Coś dzisiaj Ci się Burku tak jakoś...;)))
Uważaj na te dwie kucharki, coś knują...:)))
tuja1 2013-06-05
re; nawet jesteście do siebie trochę podobni, tylko nie wiem jak ten u mnie ma na imię, wiec was sobie nie przedstawię:)
lilak1 2013-06-05
re: dziękuję,,,spokojnej nocki Burku:-)
ekoa40 2013-06-06
;))
szalon 2013-06-06
ja bym spróbowała...taki odlot by mi się przydał haha oby nie na druga stronę :)
annie1 2013-06-27
te niech sobie rosną,ja wolę podgrzybki :)
kroton5 2017-02-05
Żółciak siarkowy (Laetiporus sulphureus) - jeden z najsmaczniejszych grzybów nadrzewnych. Grzybiarze mówią o nim - 'grzybowe mięso' - bo tak właśnie smakuje.