chawer 2009-03-20
To danie z Indii; polecam miłośnikom egzotycznych smaków, uprzedzam jednak, że jest dość pikantne. Używam do niego Pasty Biriyani f-my Pataks (w słoiczku); dostępna w niektórych supermarketach na dziale z przyprawami orientalnymi. W sklepach kolonialnych można też dostać przyprawę biriyani w postaci proszku; nie wypróbowałem jej jeszcze. Zainteresowanym służę szczegółowym przepisem.
tylkotu 2009-03-26
http://www.garnek.pl/tylkotu/4844676/zajrzec-glebiej ....dzisiaj zaglądam do wnętrz ludzi poprzez tę fotkę ...co Ty na to?:)...;)
tylkotu 2009-03-30
http://www.garnek.pl/tylkotu/4880164/drogi-przyjacielu-witam-cie - życzę udanego tygodnia:)
tylkotu 2009-03-31
http://www.garnek.pl/tylkotu/4889936/nowy-regulamin-garnka - ZAPRASZAM DO ZAPOZNANIA SIĘ Z NOWYM REGULAMINEM GARNKA OBOWIĄZUJĄCYM OD DNIA GŁUPCA I PRZESTRZEGANIEM GO :) POZDRAWIAM:)
emdeem 2009-05-21
ja tez chce przepis!