45 dag filetow z ryby
cwierc szklanki startego parmezanu
2 lyzki masla
2 lyzki majonez(ja dalam pol na pol z jogurtem)
2 lyzki posiekanej cebuli
lyzka soku z cytryny
sol tluszcz do rusztu
Rybe umyc ,osuszyc ,posolic.skropic sokiem z cytryny,odstawic na 10 min..Posmarowac tluszczem ruszt(ja robilam na folii)polozyc filety i upiec z dwoch stron w 180°.Wmiseczce dokladnie wymieszac parmezan,miekkie maslo,majonez(jogurt) i cebule.Na kazdej porcji polozyc mase parmezanowai zapiec na zlotobrazowy kolor..
dodane na fotoforum:
mattik 2013-07-17
•.¸¸.۰̮̑●̮̑۰ DZIEŃ
.¸.•*´`۰̮̑●̮̑۰ DOBRY
♥.......─═ڿڰۣڿ☻ڿڰۣڿ═─......♥
ŻYCZĘ NA NIEBIE
I W SERCU SŁOŃCA,
A NA BUZI UŚMIECHU BEZ KOŃCA
♥.......─═ڿڰۣڿ☻ڿڰۣڿ═─......♥
ps. tak jeszcze nie robiłam rybki a wygląda pysznie :)
maj56 2013-07-18
Miłego wieczorku-spokojnej nocy i kolorowych snów Ci życzę:))))pięknie i cieszy oko taki widok:))))