z wlasnej skrzynki, pietruszka, koperek, szczypiorek, opocz tego dodalam czosnek, cebulka, sol, cukier, pieprz,sok z cytryny...do deko-rzodkiewka....
Ziemniaki ugotowalam w mundurkach , obralalam, przepolowilam , wydrazylam lekko srodek /mozna zuzyc do zupy/ polalam dobra oliwa , obsypalam sola, papryka slodka, kmininiem, i parmezanem zapiekalam ok 20 min w temp 180° , na gorace ziemniaki klasc twarozek, posypac zielenina, udeorowac starta rzodkiewka, posypac pieprzem swiezo zmieonym, kolorowm lub cytrynowym.
dodane na fotoforum:
niusia1 2015-05-06
super jedzonko;
choco13 2015-05-06
Tu nie ma tak niego twarogu jak w pl- dlatego kombinuje zawsze, tu pomieszalam wiejski , homo i jeszcze jeden taki w stylu Almette.
anad60 2015-05-08
Smaczne ziemniaczki....my jedliśmy
w domu trochę inaczej ale w każdym wydaniu dobre są *;*
Miłego dnia życzę :))
abore76 2015-05-08
bardzo smaczne ziemniaczki.