Bigos.

Bigos.

W swieta nie gotowalam wiec teraz, z 4 gatunkow miesa, suszone grzybki i sliwki, czerwone wino. Pyszny!


Wolowina
Wieprzowina
Cielecina
Drob
Cebula przysmazona
Grzyby suszone
Sliwki suszone lub wedzone
Powidla sliwkowe
Kapusty kiszona
Sol pieprz ziele lisc laurowy kminek rozbity w mozdzierzu
Troche koncentratu pomidorowego (niekoniecznie)

dodane na fotoforum:

niusia1

niusia1 2016-01-06

ależ zapach! pyszny ze szuszonymi grzybkami- mniam mniam!

anad60

anad60 2016-01-06

pycha bigos...też tak robię...

jaworr

jaworr 2016-01-06

Apetycznie wygląda... i pewnie smakuje..:))

anulkaz

anulkaz 2016-01-06

Na pewno jest pyszny:)

lisek52

lisek52 2016-01-06

Smaczny bigosik...pozdrawiam i miłego świętowania życzę:)

milka69

milka69 2016-01-06

Bardzo lubię.

mis20

mis20 2016-01-06

pysznie wygląda...

frykasy

frykasy 2016-01-06

Wygląda smakowicie:)

ki32liy

ki32liy 2016-01-06

Hej, wszystkiego dobrego na Nowy Rok :)

izolek

izolek 2016-01-06

Och...jak dawno nie gotowałam no i nie jadłam - ja lubię ale moja wątroba już nie.

astra40

astra40 2016-01-06

wspaniały!!!

lucy36

lucy36 2016-01-06

Nigdy nie dawałam powideł do bigosu, ciekawy pomysł:)

danutaw

danutaw 2016-01-06

Smacznie wygląda...i u mnie jest taki..!
Pozdrawiam Cię serdecznie..!

dodaj komentarz

kolejne >