Pierogi ruskie ze śmietaną i barszczyk czerwony...;)))
dodane na fotoforum:
moon7 2013-05-05
Ale pysznosci serwujesz:-)o tym, ze podane po krolewsku juz nie wspomnę:-))
Spokojnej nocy:-)
ewalu 2013-05-05
Pychota!
No niestety, ale mnie pierogi po prostu nie wychodzą. Albo się rozklejają, albo są gumowate. Próbowałam setki razy i zawsze porażka:(
Twoja galeria coraz piękniejsza, wspaniałe zdjęcie, pozdrawiam i życzę spokojnej nocy:)
slawa1 2013-05-05
Poezja na talerzu:)Na naukę do Ciebie trzeba wysłać nie których restauratorów.Pozdrawiam.
kimeraj 2013-05-06
re: Ewciu, a może mielone z pieczarkami w te gąsieniczki? Będzie je dobrze ciąć i formować....czekam na śliczne zdjęcia gąsieniczek w nowej odsłonie :)
oli74 2013-05-06
No i narobiłaś smaku na pierożki.....
Pięknie podane.
Miłego słonecznego poniedziałku Ewcia:)
kimeraj 2013-05-06
re: A pierś z kurczaka to dobry pomysł! I myślę,że nawet nie trzeba będzie jej podpiekać. Gąsieniczki siedzą w piecu dobre 20 minut, to i piersi zdążą się upiec...
kot54 2013-05-06
bardzo smacznie...
oliwkaa 2013-05-06
Smakowicie u Ciebie .....
agagi 2013-05-06
Ogólnie to używam trzech różnych aparatów i każdy robi inne fotki;))
Nieustannie pieje z zachwytu nad Twoją boską galerią... Eh może i ja kiedyś dojdę do perfekcji.;) jeśli czas mi na to pozwoli ;))
agagi 2013-05-06
Hahaha kurcze no trzeba mieć talent a nie aparaty ;)))
Oj jest nad czym piać, nie bądź taka skromna :))
dorciad 2013-05-06
wow......pychotka.......zgłodniałam patrząc na fotkę.....ide cos zjeść................
ktosia 2013-05-06
re: w tym tkwi cała tajemnica, nie ścieram, mam w domu specjalistę od ucierania :)
dorciad 2013-05-06
re...ha ha dobre pytanie.......ciągle leżą na nim ...mnie chyba na niego nie dopuszczą...
oldmax 2013-05-06
Bardzo lubię taki zestaw...:)
trels 2013-05-17
z barszczem jeszcze nie próbowałam, pomysł mi się podoba :))