"cos"na zab....

"cos"na zab....

rolada z miesa mielonego faszerowana jajkiem i papryka dwukolorowa.......rowniez na zimno,jako zakaska......

dodane na fotoforum:

zgaga6

zgaga6 2008-09-15

mmm , apetycznie;)

qcharz

qcharz 2008-09-19

U mnie na to mówią "KLOPS" albo "Pieczeń rzymska z jajkiem".
Jak zwał tak zwał. Jeszcze jakiś sosik np. koperkowy lub musztardowy i PYCHA. ;)))

yanisia

yanisia 2008-09-20

Smakowicie wygląda....super.Miałam kiedyś robić i tam mi zeszło,ale teraz zrobiłaś mi takiego smaka że jezyk mam po brodę:):)

Miłego wieczorku-pozdrawiam ciepluśko:)

bunia

bunia 2008-11-28

Albo sosik tatarski jeśli ma być na zimno.Fantastyczne danie. raz się piecze , a potem wielka improwizacja .Raz z sosem , raz z żurawiną , raz na zimno- a jak już się przeje to można wsadzić w ciasto francuskie, drożdżowe i będzie robić za farsz to pasztecików .Pychotka.

cudolik2

cudolik2 2008-11-28

Jak sie juz"przeje",to ja oddaje"wrogom";))))))

dodaj komentarz

kolejne >