rolada z miesa mielonego faszerowana jajkiem i papryka dwukolorowa.......rowniez na zimno,jako zakaska......
dodane na fotoforum:
qcharz 2008-09-19
U mnie na to mówią "KLOPS" albo "Pieczeń rzymska z jajkiem".
Jak zwał tak zwał. Jeszcze jakiś sosik np. koperkowy lub musztardowy i PYCHA. ;)))
yanisia 2008-09-20
Smakowicie wygląda....super.Miałam kiedyś robić i tam mi zeszło,ale teraz zrobiłaś mi takiego smaka że jezyk mam po brodę:):)
Miłego wieczorku-pozdrawiam ciepluśko:)
bunia 2008-11-28
Albo sosik tatarski jeśli ma być na zimno.Fantastyczne danie. raz się piecze , a potem wielka improwizacja .Raz z sosem , raz z żurawiną , raz na zimno- a jak już się przeje to można wsadzić w ciasto francuskie, drożdżowe i będzie robić za farsz to pasztecików .Pychotka.