ogorki na mizerje

ogorki na mizerje

ogorki obrac ,pokroic w plastry recznie
doprawic w zaleznosci ile robicie/ja sypie na oko delikatnie doprawiam solą,octem ,olejem-tego najmniej,cukrem mieszam odstawiam na 30min,przekładam do słoiczkow nieodciskuje soku!!gotuje 10min
A ZIMĄ WYJMUJE ZE SŁOICZKA ODCISKUJE SOK DOPRAWIAM DODAJE ŚMIETANE I MIZERJA GOTOWA

aguta11

aguta11 2011-07-19

ile zapraw...spokojnych snów,,,

edyta82

edyta82 2011-07-20

tu jest tylko pare słiczków bo więcej sie niepomiesciło,reszta juz w pywnicy

burgi

burgi 2011-07-21

wczoraj robiliśmy sałatkę siostry neonili z fasolki szparagowej a dzisiaj idą ogórki na warsztat

duszko

duszko 2011-07-22

Do Toskanii mam szczególny sentyment i jak widać ogólnie do kuchni włoskiej. Lubię smakować, próbować i łączyć różne smaki. Pozdrawiam ciepło:)

dodaj komentarz

kolejne >