Kotlety schabowe cienko rozbijamy, solimy pieprzymy i smarujemy musztardką np. bawarską. Układamy na nich żółty ser i białą małą kiełbaskę zawijamy i zabezpieczamy wykałaczką.
Kroimy w słupki:
marchewkę
seler naciowy,
por.
Po obsmażeniu mięska dodajemy na patelnię warzywa posypujemy przyprawą do ziemniaków kamisa.
Podlewamy wodą, i sosem sojowo-grzybowym.
Dusimy do miękkości.
Smacznego :))
maxmen 2011-02-06
Ciekawe dania...wygląda smakowicie. :)
magdabo 2011-02-06
Pyszne obiadowe danko ... smacznego !
magdabo 2011-02-07
Witam miło ..... dobrego nowego tygodnia życzę !
re:to są dipy tzatziki ...
lila25 2011-02-08
jakie ja tutaj widze rarytasy :-))
gotujmy 2011-02-08
Pyszności !