nóżki i udka 4 komplety
duża cebula
pęczek bazylii
oliwa z oliwek,
4 ząbki czosnku
sól pieprz cukier
tłuszcz do formy.
mięsko posolić i popieprzyć.
Z bazylii czosnku oliwy soli pieprzu i szczypty cukru zrobić pastę.
Nałożyć po łyżeczce między skórkę, a mięśnie kuraka.
Cebulę pokroić w ósemki poukładać w brytfance między kurczakiem.
Piec w 220 st ok godz
magdabo 2011-02-16
Super pyszny ... to mój gust !!!!!!!
pozdrawiam ...)
magdabo 2011-02-17
Witam pięknie ... miłego czwartku życzę !
kot54 2011-02-17
Takiego to ja jeszcze nie jadłam, a wygląda pysznie....
Pozdrawiam :)
magdabo 2011-02-19
Pogodnego weekendziku życzę ...)