Jajka nadziewane pastą jajeczno-pieczarkową.

Jajka nadziewane pastą jajeczno-pieczarkową.

5 Jajek gotujemy na twardo, wyjmujemy żółtko z obranych i przepołowionych jajek.
Pieczarki w sile 4 szt siekamy drobno i smażymy z cebulką też drobną. Ucieramy z żółtkami, majonezem i pieprzem. Dosolić jak za mało słone. Nadziewamy jajka i ozdabiamy. :)))

kot54

kot54 2010-04-15

Witam serdecznie i życzę słonecznego czwartku.Jajka bardzo pyszne
i kolorowe.

kot54

kot54 2010-04-15

kartacze to kluski z surowych i gotowanych ziemniaków z mięsem w środku, mówią też cepeliny pod taką nazwą jadłam na Suwałkach.

abc75

abc75 2010-04-20

i jaki śliczny ten talerzyk ;)

dodaj komentarz

kolejne >