stif56 2011-10-25
Plasterek ? ja jestem w stanie zjeść cały ten kawał .kocham żółte sery
mondia 2011-10-25
Ja lubię sery...pokosztuję z każdego po kawałeczku...będę mieć na kolację do chlebka....
cieplutkiego wieczorku Elciu :))
pantoja 2011-10-25
Ja chcę duuużo plasterków od jednego nawet wątroba nie zaboli:)
Uwielbiam sery ale boję się jeść za dużo. Pan lekko się pobrudził, czyli ciemny typ:)
re: to nie jest platan, ma szorstką korę, byłem przekonana, że platan ale wisi tabliczka z opisem. Poza tym ma całkiem zielone liście, zupełnie jak klon ale nie przebarwione:)
nanatka 2011-10-25
Halo...
Jeden taki plaster starczyły na cały tydzień....
Ma rację Slawek....prawdziwy niemiec!!!! hahaha
Jakby to kanclerz rzeszy widział........................
tinuska 2011-10-25
Prosze ten cały blok sera :):) Pozdrawiam
korek25 2011-10-25
Ej, to ser szwajcarski,
bo z dziurkami no i niedaleko
od swej krainy.
Pozdrawiam Cie Elu.
slawek9 2011-10-26
ementaler nie musi być szwajcarski, w wielu krajach jest produkowany, nawet w Finlandii... szwajcaria nie zastrzegła nazwy :)