Karkówka w porach:

Karkówka w porach:

Nie mylić ze spodniami, hi hi hi:)))

Przepis:karkówka pokrojona w plastry grubości około 1cm. w moim przypadku troszeczkę przyprawy warzywko, na to dwa pory pokrojone w talarki i na wierzch pół na pół ketchup z majonezem( u mnie kętrzyński) i na godz. do piekarnika na 200st. Jest rewelacyjna na ciepło i na zimno do pieczywa, tylko ostrożnie z solą bo majonez jest słony.Jeszcze robię tak tylko zamiast pora grzyby leśne lub pieczarki duszone i sam majonez,pycha:)))

ewita68

ewita68 2011-12-14

Wygląda apetycznie, poprosze o przepis, smacznego !!!!

ewulka1

ewulka1 2011-12-14

To musi być pyszne....Pochwal się jak robiłaś.....:)

ewabobi

ewabobi 2011-12-14

Super.Ja na grzyby,lub pieczarki daję starty ser żółty lub mozzarellę ,a majonez mieszam z łyżką jogurtu naturalnego.Polecam.Smakuje równie dobrze.Wersję porową wypróbuję.Pozdrawiam:))

kot54

kot54 2011-12-14

Smacznie Elu zrobione....coś podobnego robi moja córka
ale z cebulą i na koniec żółty ser....ale to tylko na ciepło...
Twoja wygląda przepysznie....mniam :)) ale bym zjadła....

alexo

alexo 2011-12-14

musi byc pyszne...

lanta21

lanta21 2015-12-26

super

dodaj komentarz

kolejne >