pasztet z jajek i pieczarek

pasztet z jajek i pieczarek

• 10 ugotowanych jajek
• 2 surowe jajka
• 250 g pieczarek
• 2 łyżki jogurtu naturalnego
• 1 duża cebula lub 2 małe
• ½ szklanki otrębów owsianych
• sól
• pieprz

Cebulę, ugotowane jajka i surowe pieczarki drobniutko mielimy w maszynce do mięsa.
Mieszamy z surowymi jajkami, dodajemy otręby, jogurt i przyprawy.
Masę wykładamy do silikonowej foremki keksówki.
Pieczemy w temperaturze 200 stopni przez godzinę.

dodane na fotoforum:

edyta82

edyta82 2014-05-18

po prosze o przepis....dziękuje

elvie86

elvie86 2014-05-19

proszę bardzo ;)

pinecha

pinecha 2015-03-19

ciekawe :-)

dodaj komentarz

kolejne >