aloj2 2009-07-07
no i masz zajęcie na wieczór,,,,buziaki :)))
gracjo1 2009-07-07
Robisz już przetwory???
Ty jesteś wspaniałą gospodynią ..
zbych1 2009-07-07
Pyszny dodatek do obiadków, w zimie jak znalazł.
gkoscie 2009-07-07
ja tez jutro będę kisić w garnku na razie małosolne..
agatka2 2009-07-07
już masz ale w gruncie czy pod folią ? u mnie dopiero zaczynają kwitnąć :) pozdrawiam
edek47 2009-07-08
Ale nie widzę lisci chrzanu i czereśni?Nie dajesz?Pozdrawiam i jak coś to piszę się na te ogoreczki.
arcia46 2009-07-11
Witam serdecznie;-)) chcę podzielic się moim przepisem na ogóreczki: daję jak zwykle koper, czosnek, po listeczku selera no i..papryka... jeśli ostra odrobinkę... paprykę słodką po dośc sporym kawałku... i to wszystko... zalewam wrzątkiem łyżka soli na 1/2 l wody i to wszystko... proszę spróbowac... mniam... ogóreczki chrupiące jak jabłuszka;-))) Przepis dostałam od znajomej z Węgier...pozdrawiam, miłego dnia życzę;-))
arcia46 2009-07-11
acha... zapomniałam dodac... jeżeli chcesz miec ogóreczki małosolne w zimie... zapasteryzuj po 3 dniach... przerywasz proces kiszenia... pozdrowionka;-))
(komentarze wyłączone)