Majonez swiezo zrobiony.

Majonez swiezo zrobiony.

zoltko ,sok z polowy cytryny,lyzeczka z gorka cukru, lyzeczka soli, to wszystko zmiksowac i dodawac po trochu 1/2 l oleju z kukurydzy miksowac jak zgestnieje znowu dolac i miksowac tak do wyczerpania oleju.Nic trudnego ,a zdrowszy tylko ma krotka date do spozycia .,ja trzymam do 4-5 dni.

lilka13

lilka13 2013-02-23

nigdy mi sie nie udal ;)

izolden

izolden 2013-02-23

Czasami też sama robię.....Udanego weekendu życzę !!!!

lila08

lila08 2013-02-23

często robię ale bez cukru,po co dodajesz cukier?

lisowa

lisowa 2013-02-23

..też tak robię do żółtka dodaje jeszcze łyżkę musztardy- spokojnej nocki życzę..

ewaiza

ewaiza 2013-02-23

bo troszke zakwasny jak pol cytryny dodaje

dodaj komentarz

kolejne >