Wrocilam z pracy 18h,zrobilam szybki obiad bo chcialam przetestowac ta forme przed swietami .Dobrze ze dzis zrobilam ,wsadzilam do piekarnika ,a po 5 min zaczela sie wyginac ,;w lewo ,i w prawo .Mysle o "wyjdzie mi ciasto" romb,ale pomyslalam zeby szybko wsadzic z forma do tortownicy co bedzie to bedzie .Po 5 min dopasowalo sie do tortownicy i wyszedl ksztalt.
zankaz2 2013-03-20
ja też kupiłam formę silikonową na świąteczną babę.........czytałam w necie,że nie smaruje się, nie daje papieru i jest ok. ale teraz mnie wystraszyłaś????????????
ewaiza 2013-03-20
SMAROWALAM TO NIC NIE SZKODZI JAK TROCHE POSMAROWAC ,I OBSYPALAM MAKA. ROK TEMU KUPILAM FORME ROZA NIE SMAROWALAM TO W CZESCIACH WYCIAGALAM CIASTO
alkaa 2013-03-20
to prawda, jak pierwszy raz miałam babkę w kawałkach, to potem tę formę róży smarowałam...
niusia1 2013-03-21
ja mam taka od lat kiedy były jeszcze tylko same czarne kolory- smarować trzeba,odkształcac się to nie - jedynie przy wkłądaniu do piekarnika,ale jej wygląd w środku? - o zgrozo- przeciez myję dokładnie zawsze a to jakby szare się zrobiło ,ale teraz upiekę w zwykłaej blaszanej a tą wyrzycę chyba
jola09 2013-03-23
NIE MAM NAWET ODWAGI KUPIĆ TAKIEJ ODWAŻNA JESTEŚ,A MY KOBITKI CIĄGLE W UCHNI NAWET TYDZ PRZED ŚWIĘTAMI CHCE NAM SIĘ PIEC -POZDRAWIAM A DODAM ŻE RZECZYWIŚCIE LUBISZ NOWOŚCI ODWAŻNE W KUCHNI