PYSZNE NA CIEPLO JAK I NA ZIMNO
-wypelnic blache ciastem
-wylozyc boczek wedzony(nie podsmazac)
mozna tez i chuda szynke
-wypelnic (posypac)duza iloscia parmezanu
Ubic jaja+smietana(mleko jesli konieczne)
To ma byc krem z jajek
Wylac mieszanine na parmezan i wlaczyc piekarnik .Temp 180°C 20-30 min.Mozna tez piec na gotowym ciescie francuskim to szybciej.
Ja robie tez ze zamiast boczku daje szpinak .
dodane na fotoforum:
anetka 2013-07-11
ale super wyglada :D ja dzis po moim obiadku mam cukier wysoki ale mam nadzieje ze go zbije
anetka 2013-07-11
Ja wszystkiego probuje Tak jak Robotek recznych tez ciagle cos szukam nowego i w Kuchni tez Tak Samo :D
badi08 2013-07-11
kochaniutka smaku narobiłas a jest 22.00 i co teraz? trzeba poczekać do jutra ? cieżko będzie hi,hi,hi....całuski
oldmax 2013-07-11
Super jedzonko...:)
danka1 2013-07-12
smakowicie wygląda
mikunia 2013-07-12
mniammm ,wygląda super
izolden 2013-07-12
Wpadam wieczorkiem bo w dzień nie mam ani grama czasu....wiadomo Oliverek zajmuje moją każdą minutkę......pozdrawiam i życzę spokojnego wieczorku.