Smaczny i szybki placek na podwieczorek
Milego wieczoru..
Robilam z tego przepisu :https://www.garnek.pl/ewaiza/27119373/racuchy-drozdzowe-z-jablkami
Nie chcialo Mi sie stac i smazyc to upieklam bule drozdzowa .Urosla wysoka puszysta i smaczna ,jak dla Mnie lepsze jak placki nie wciagaja tluszczu z patelni .Pieklam
25 min w 180°C
dodane na fotoforum:
danka1 2013-11-19
Ciekawy sposób - pomysłowość Twoją podziwiam
lenka42 2013-11-19
WSZYSTKO DOBRE CO SWOJE-BEZ CHEMII I KONSERWANTÓW
kimeraj 2013-11-20
Izuniu, Ty to masz pomyślunki :)) Super!
re: do świąt u mnie jeszcze daleko..... Pozdrawiam kochana z całego serducha!
evita 2013-11-20
Witaj Izo... mają dobrze z Tobą domownicy...
Uśmiechu na twarzy, dobrego humoru, przyjaźni w sercu... po prostu miłego dnia... :)
laura5 2013-11-20
Witamy o poranku:)Pieknie pokazane ....Pozdrowionka i zyczymy milego dzionka u nas za oknami dzis pochmurno i deszczowo...ble jak ja takiej pogody nie lubie.(
cudolik2 2013-11-20
Wyrośnięty pięknie,no i na pewno smakuje,bo to w końcu ciasto drożdżowe....moje ulubione;)
pola6 2013-11-20
Smaczny!
U nas dzisiaj cały dzień deszczowy i szary.
Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego wieczoru.
danka1 2013-11-20
Mówisz i masz - częstuj się
rosa99 2013-11-21
Co zrobisz u CIEBIE napewno jest smaczne .Pozdrawiam
oliwkaa 2013-11-23
Świetnie Ci wysrastają te ciasta drożdzowe !!! jak na przysłowiowych drożdzach ha ha ha