Dzis obiad robil pan mezowski.Wyszly
pyszne .
Dzien wczesniej pokrojone zeberka zamarynowac w przyprawie do zeberek
firmy kamis ,posmarowac oliwa i do lodowki .Nastepnego dnia przed pieczeniem posmarowac miodem z dwoch stron obficie i posypac majerankiem . Piec przez 2 godz. Pierwsza godzine na 150 °C,nastepna godzine wrzucic pieczarki i zwiekszyc temp.do 200 °c .Trzeba od czasu do czasu zajrzec i przewrocic na druga strone.
UWAGA : ZALEZY OD WASZYCH PIEKARNIKOW .POSMAROWANE MIODEM
SZYBCIEJ MOGA SIE PRZYPALIC.
dodane na fotoforum:
lenka42 2014-01-19
Smacznego-wyglądają apetycznie
danutaw 2014-01-19
Dziękuję, ...wyśmienicie.., aż ślinka leci..., wow :)
Pozdrawiam serdecznie w niedzielne popołudnie :)
niusia1 2014-01-19
brawo dla pana mężowskiego
stachs7 2014-01-19
Mniam...Pozdrawiam.
lila08 2014-01-19
chylę czoła !!! mój już dawno stroni od garów ,jeszcze jak chłopcy byli imali to pomagał...
danka1 2014-01-19
smakowite danie
ania03 2014-01-19
jak to w miodzie???przepis jakiś trudny?do kogo się uśmiechnąć?:)bo ja takich szukam od roku...:)
pola6 2014-01-19
Miąsko wygląda więcej niż kusząco, jednak nie mam pojęcia jak można je zrobić.
Gdybyś mogła, to proszę o przepis.