Tak robie juz od 20 lat.Dzis robil moj malzonek.
Mieso robie jak na kotlety mielone ,wycinam korzonki w same kapelusze wkladam mieso .Trzeba dobrze przycisnac moj maz wpadl na super pomysl i robil to widelcem .Najlepiej piec w szklanej formie w piekarniku 189 °C przez okolo 30 min.
Formy nie smaruje.Kto lubi i woli z serem to moze na mieso posypac starty ser i zapiekac.
dodane na fotoforum:
renia37 2014-03-16
POZDRAWIAM SERDECZNIE BUZIACZKI ZOSTAWIAM
danutaw 2014-03-16
pyszności, superowego masz męża, pochwal Go ode mnie , jaki kucharz wspaniały z Niego :):)
andula 2014-03-16
Fajnego masz pomocnika....tylko podziwiać :) moje szczęście prędzej pozmywa naczynia, posprząta mieszkanie ale do gotowania weźmie się wówczas jak musi. {czytaj, jak mnie nie ma :)]
danka1 2014-03-16
to dopiero smakowitości
jadziar 2014-05-20
jakie pyszności-pozdrawiam serdecznie